Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/fescamp.cat/:/home/fescamp.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php/) in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 91

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 93
Mobiliari amb palets reciclats - FesCamp | Art, Comunitat i SostenibilitatFesCamp | Art, Comunitat i Sostenibilitat

Mobiliari amb palets reciclats


dissabte, maig 24 _ 2014
| Casal de Mira-sol


A càrrec de Pablo Fraguas​.

24 de maig de 11:00 a 13:00h, Casal Mira-sol*

​L’objectiu del taller és donar sortida als palets de fusta, un material residual del transport de materials i mercaderies. A partir de l’exploració de les possibilitats que ens ofereixen a l’hora de fer el nostre propi mobiliari.

Els participants organitzats en grups elaboraran un moble a través de diverses operacions de desmuntatge, serrat, collat, i polit dels palets originals. Aprenent des de les seves accions com fer una taula, un banc, o una prestatgeria-expositor.

El mobiliari generat formarà part del material exposat al FesCamp i posteriorment restarà al Casal com a espai d’exposició i apropiació al passadís.

Al taller hi haurà els palets i eines necessàries​. Els participants han de portar martell i alicates si en disposen.