Dinar popular ecològic


dissabte, maig 09 _ 2015
| Casal de Mira-sol


El migdia, tot escoltant un concert i dinant, serà l’estona per coneixe’ns, compartir les experiències viscudes amb el FesCamp i reflexionar sobre els barris i el medi ambient.

El dinar anirà a càrrec de Barrinar Cap a la Sostenibilitat, un col·lectiu enfocat a la promoció de l’alimentació ecològica i local a través de la realització de diferents activitats de sensibilització i d’un servei de càtering sostenible per tot tipus d’esdeveniments.

El menú consistirà en Crema de pastanaga a la taronja, Fideuà vegetariana amb allioli vegà, i, de postre Pastís de xocolata i garrofa. Tot cuinat al moment i elaborat amb productes ecològics. El preu del menú és de 9€ i el del menú infantil de 5€.

A més a més, durant tota la jornada hi haurà servei de bar a càrrec de Barrinar.cat i l’Institut Leonardo da Vinci.