Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/fescamp.cat/:/home/fescamp.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php/) in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 91

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 93
Una línia imaginària - FesCamp | Art, Comunitat i SostenibilitatFesCamp | Art, Comunitat i Sostenibilitat

Una línia imaginària


dissabte, nov. 19 _ 2016
| Cal Temerari


ap7_jorgefraganillo

Foto: Jorge Franganillo

Els paisatges de les perifèries han estat un lloc recorrent en la cultura visual moderna i contemporània a occident, fruit per una banda, de l’atracció pel progrés material i tècnic que implica la industrialització; i, per altra, de la fascinació pels moments previs a la colonització urbana i pel descobriment dels límits de la ciutat, amb la intuició de certes traces distintives del món natural.

Aquests límits urbans, més enllà de les, a priori, evidents connotacions de restricció que l’allò fronterer comporta, es poden concebre també com a espais de possibilitats en tant que ambigus, híbrids i contradictoris, i per tant, amb la capacitat de generar incertesa, obertura i confusió; espais porosos i creuats per molts fluxos que permeten identitats poc rígides, amb un peu a un cantó de la frontera i un peu a l’altre. Durant la recerca del projecte Una línia imaginària, que s’ubica als territoris que envolten l’autopista AP7, entre Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, es vol explorar col·lectivament quins són aquests elements, des de diferents àmbits de coneixement i sabers, que ens permeten traçar sinergies a banda i banda d’aquesta frontera local.

Laia Ramos seguirà explorant aquest territori en col·laboració amb agents locals d’ambdues bandes de l’AP7 per construir un relat en relació als imaginaris que s’identifiquen i les possibilitats d’aquest espai. Per apuntar-se al grup de treball o per més informació sobre el projecte contacti l’equip de Fescamp a fescamp@fescamp.cat.