Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/fescamp.cat/:/home/fescamp.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php/) in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 91

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 93
Explorem Territori des de l'Aigua - FesCamp | Art, Comunitat i SostenibilitatFesCamp | Art, Comunitat i Sostenibilitat

Explorem Territori des de l’Aigua


diumenge, maig 28 _ 2017
| Plaça Barcelona (punt de trobada)


Mapeig Col·lectiu + Caminada Popular de Sant Cugat a La Floresta — Activitat gratuïta.

Diumenge 28 de maig de 9.00 a 12 h. Punt de trobada: Plaça Barcelona, Sant Cugat del Vallès. Punt d’arribada: Plaça Miquel Ros (La Floresta)

Territoris Oblidats proposen re-conèixer el territori local des de les estructures de l’aigua. Començarem amb un reconeixement inicial del territori intervenint en un mapa gegant per parlar dels imaginaris locals en relació a l’aigua. Posteriorment, els contrastarem amb una caminada popular de Sant Cugat a La Floresta tot descobrint espais que es situen a la frontera entre l’urbà i el rural. Acabarem a la Plaça Miquel Ros on es durà a terme l’última activitat d’aquesta Jornada FesCamp. Cal ser puntuals, dur calçat còmode i aigua.

L’aigua va ser i segueix sent una necessitat bàsica i un bé escàs. En relació a la ciutat i als espais urbanitzats, a vegades ens és difícil pensar-hi més enllà d’allò relacionat amb el subministrament domèstic i individual. Però des del punt de vista històric, l’aigua és un element que va generar formes culturals diverses en relació a la seva distribució i consum. En aquest sentit, amb el projecte Sentim l’aigua, que el col·lectiu Territoris Oblidats proposa al FesCamp, prenem els pous, aljubs i les rieres de Sant Cugat del Vallès com a elements a explorar que ens permeten repensar la nostra relació amb els recursos avui. Al mateix temps que prenem consciència de la seva escassetat i de la relació entre els espais naturals i els espais urbans i la seva història social.