Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/fescamp.cat/:/home/fescamp.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php/) in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 91

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/fescamp.cat/web/wp-content/themes/2017/functions.php on line 93
Resum de la Jornada FesCamp - FesCamp | Art, Comunitat i SostenibilitatFesCamp | Art, Comunitat i Sostenibilitat

Resum de la Jornada FesCamp


dilluns, ag. 07 _ 2017
| Sant Cugat del Vallès


El FesCamp és un projecte d’activació i articulació de processos artístics col·laboratius entre artistes i agents locals que es desenvolupa en el context de Sant Cugat del Vallès i els seus barris. Els diferents projectes i activitats que es desenvolupen en el seu marc treballen diferents temes relacionats amb la sostenibilitat ambiental i el territori.

Aquest maig de 2017 vam celebrar la tercera edició de la Jornada FesCamp que enguany s’ha expendit en tres dies convertint-se en un punt de trobada, un espai de debat i un esdeveniment públic per totes aquelles persones interessades en l’art, la cultura, la sostenibilitat i la comunitat.

Ara hem pujat totes les imatges de la Jornada i actualitzat tota la informació en aquesta web, i molt aviat anem a pujar més imatges, seguiu-a les xarxes socials!